Eke - Älämölö, pompotus

Toni - Räminä, taustamöly

Speedzter - Kolina, taustamöly

Olipa kerran...

Perustettiin tällainen kokoonpano v.2009, Teh Runsaudensarven pölyn laskeuduttua. Bändin yhteiselo alkoi pikkuhiljaa rakoilla paikkakunnanvaihdosten ja muiden projektien viedessä enemmän aikaa.

Koveri eroaa edeltäjästään siten, että olemme keskittyneet täysin suomenkieliseen tuotantoon. Runsaudesta jäseniä periytyi Koveriin Mane, Aleksi S., Toni ja Sami. Hankittiin porukkaan muutama lisäys ja jatkettiin kesään 2012. Silloin taas elämä kuljetti ihmisiä erilleen. Yksi vaihtoi ilmansuuntaa, toisen motivaatio kai loppui, kolmas siirtyi askeleen kohti perhe-elämää ja neljäs sai potkut huonon käytöksen takia. Toni ja Sami jäivät ihmettelemään nopeata muutosta. Sami oli jo valmis lyömään hanskat tiskiin, mutta Toni ei. Mies oli ideoita täynnä ja pommitti niillä Samia. Toni keksi laittaa ilmoituksen muusikoiden.net:iin, että tarvetta olisi laulajalle ja basistille.

Laulaja, Eke, löytyi suht nopeasti ja varmisti paikkansa yksintein, mahdollisesti persoona vaikutti lähes yhtä paljon kuin laulunlahjat. Basistiehdokkaita tulikin sitten kaksi, Paula ja Veli.
Velin pääinstrumentti oli kitara, mutta mies oli päättänyt etsiä vaihtelua basson varresta. No... Se paistoi pahasti läpi, kun sormet olivat vikkelämmät, kuin bassonkielien paksuus antoi myöden. Siinä vaiheessa Paula varmisteli paikkansa ja syntyi ajatus, että tarvitsemme solokitaristin ja se seisoi siinä. Salamasormi Laukkanen. Porukka on siis koossa, biisit saavat uutta väriä uusien soittotyylien myötä ja biisilista pitenee uusilla ideoilla. Keikkojen kiilto silmissä hiotaan kämpillä yhteensoittoa ja tutustutaan toisiimme.

Huhtikuun loppupuolella 2014 tapahtui line upissa muutos. Paulaa tarvittaessa tuuranneen Mikon huomattiin viihtyneen treenikämpällä sen verran kiitettävästi, että päätettiin Koveri- leirissä kiinnittää mies vakiomiehistöön. Loppukesästä 2014 bändi muuttui kvintetistä trioksi, mutta rokki pauhaa edelleen!